Daphne Langedijk

Zaakvoerder

Daphne Langedijk

Contactgevens

Mijn verhaal

Als Zaakvoerder van Yoga op Maat is het mijn taak om te coördineren tussen de Docenten en in te staan voor een vlotte communicatie tussen Yogi en Teacher.

Het merendeel van mijn tijd houdt ik mij in het centrum bezig met de inschrijvingen alsook inrichting en het uitwerken van nieuwe cursussen, aanbod aan lessen en docenten. Kwaliteit, sfeer en gezelligheid is voor mij zeer belangrijk, daarom ben ik ook continue bezig met verbetering in het pand, maar ook in de les. Regelmatig zal je mij dan eens tegenkomen in een yogasessie zodat ik altijd mee ben in de lesstijl van de docent. Op die manier ondervind ik zelf ook de voordelen van de yogalessen en kan ik nieuwe yogi's beter informeren over de lichamelijke en geestelijke effecten van de gekozen yogales. 

Nieuwe klanten kunnen altijd bij mij terecht voor informatie en vragen over welke les het beste aansluit bij hun vraag/klacht.

In 2015 werd ik verkozen tot "starter van het jaar- Sint-Niklaas" waar ik, maar ook het centrum zeer trots op zijn.
Daarnaast ben ik de eigenaar en oprichter van Gezond op Maat groepspraktijk www.gezondopmaat.be
en heb ik mijn eigen praktijk in hypnosetherapie www.hypnoseopmaat.be

Mijn aanbod

Klanten getuigen

"Ik heb al op heel wat plaatsen yoga gedaan maar bij jullie yogacentrum kom ik echt thuis. De persoonlijke benadering spreekt me heel erg aan. Ik voel me hier welkom en behandeld als mens.
Thanks!
Klant: Elsa de Bruijn
"Super fijne lessen! Ook fijn dat je sinds kort van alle lessen gebruik kan maken met een beurtenkaart.
Klant: Caro

Volg ons op Facebook

Yoga Op Maat

  • Casinostraat 15 
    9100 Sint-Niklaas
  • 0496-864886

BE678617344

Alterna
webdesign w247.be