Deniz Aydoslu

Yoga Teacher

Deniz Aydoslu

Contactgevens

Mijn verhaal

Deniz Aydoslu is een ervaren yoga docente en yogatherapeute. Van opleiding criminologe, combineert ze in haar levenswerk Westerse kennis met Oosterse wijsheid. In 2009 volgde ze haar eerste docenten opleiding in vinyasa en ashtanga yoga aan de Brahmananda ashram in de VS en heeft sindsdien les gegeven en workshops geleid in België, Engeland, Nederland, Thailand, India en Mexico.

Deniz ontdekte yoga toen ze 16 jaar was en had meteen een gevoel van 'thuiskomen'. Haar eerste yoga ervaring was met hatha yoga, maar al gauw werd ze gebeten door ashtanga yoga en vinyasa yoga. Na enkele jaren intense practice met sommige van de grote namen zoals David Swenson, Kino MacGregor, Tim Feldman en Hamish Hendry, volgde ze haar eerste docenten opleiding onder leiding van Clayton Horton. Na enkele jaren voltijds les te geven en verschillende yoga en fitness bijscholingen, besloot ze om naar Azië te trekken.

In 2011 verhuisde ze naar Thailand om een 4-jarige studie in energetische yoga, kundalini, kashmiri shaivism en tantra te volgen. Ook silent meditatie retraites vormden een belangrijk onderdeel van haar leven daar. Ze had de kans om met grote masters te studeren zowel in Thailand als in India en van hen initiaties te ontvangen.
 Ze volgde vervolgens een opleiding tot yoga therapeute en heeft 2 jaar stage gelopen bij Dr. Mihaiela Pentiuc. Ook gaf ze les in teacher trainings en maakte ze deel uit van de teaching staff van Agama Yoga's opleiding voor yoga therapeuten. Ze specialiseert zich nu in de begeleiding van mensen met depressie, angststoornissen en burn-out.

Naast haar verschillende kwalificaties als yoga docente en bewegings instructeur is Deniz ook een gediplomeerde Yoga Massage therapeute en meditatie coach. Ten slotte heeft ze ook ervaring in het begeleiden van vrouwen circles en femininity workshops.

"Yoga betekent voor mij bij mezelf thuiskomen. In verbinding staan met mijn diepste core. Een gevoel van innerlijke rust, mentale stilte en gelukzalige expansie waardoor ik me verbonden voel met alles wat is. Yoga helpt me om te 'resetten'. Voor mij is deze innerlijke harmonie en de verbinding met mijn hart mijn levensdoel geworden. Het is vanuit deze plaats dat ik ook met mensen wil delen."

Deniz geeft lessen, workshops en privé consultaties in Sint-Niklaas en Gent.


Mijn aanbod

Klanten getuigen

"Voordat ik met yoga startte voelde ik me futloos en had ik eigenlijk continue ergens last van, spieren gewrichten enzovoort. Nu ik ruim 4 maanden wekelijks meedoe met de Yin Yoga op woensdag ochtend voel ik me een ander mens. Mijn wekelijkse ontspanningsm ...„Klant: Danielle de Grauwe, Sint-Niklaas
"Leuk dat jullie je jaarlijkse internationale yoga dag doen, ik heb de laatste jaren telkens meegedaan en vind het een super initiatief! Blijf zo voortdoen.
Groetjes!
Klant: Emmy de Kouter, Temse

Volg ons op Facebook

Yoga Op Maat

  • Casinostraat 15 
    9100 Sint-Niklaas
  • 0496-864886

BE678617344

Alterna
webdesign w247.be