Elien Lecoutere

Yoga Teacher

Elien Lecoutere

Contactgevens

Mijn verhaal

Ik ben Elien Lecoutere, 32jaar en mama van 3 kids.
Ik werkte Jaren lang als opvoedster in de bijzondere jeugdzorg, voor deze job werkte ik bij kinderen met een meervoudige handicap.

Door zelf hatha en later vinyasa yoga te volgen, leek het mij een leuk idee om die mentale en fysieke rust door te geven aan mijn kids. Ik schoolde mezelf verder via kinderyoga en ontdekte dat het geven van yoga voor een positieve stimulans in het leven van mijn eigen kinderen en voor mezelf zorgde. Het is een passie geworden die ik nu graag wil delen met andere kinderen en ouders. Sinds 2014 werk ik Full-time als kinderyoga docente aan verschillende scholen in het Waasland, daarnaast geef ik ook wekelijks kinderyoga en zwangerschapsyoga in yogacentrum Yoga op Maat in Sint-Niklaas

Welke yoga opleidingen volgde ik

  • yogafilosofie aan de universiteit van Oxford
  • Kinderyoga van Helen Puperhart in Almere (Nederland),
  • fertiliteitsyoga (Nederland en België) en
  • zwangerschapsyoga in Drenthe (Nederland)
  • Ik volgde ook verschillende bijkomende opleidingen zoals baby-yoga, kleuteryoga, mindfullness,…

Mijn aanbod

Klanten getuigen

"Leuk dat jullie je jaarlijkse internationale yoga dag doen, ik heb de laatste jaren telkens meegedaan en vind het een super initiatief! Blijf zo voortdoen.
Groetjes!
Klant: Emmy de Kouter, Temse
"Ik heb al op heel wat plaatsen yoga gedaan maar bij jullie yogacentrum kom ik echt thuis. De persoonlijke benadering spreekt me heel erg aan. Ik voel me hier welkom en behandeld als mens.
Thanks!
Klant: Elsa de Bruijn

Volg ons op Facebook

Yoga Op Maat

  • Casinostraat 15 
    9100 Sint-Niklaas
  • 03-776.02.20
Alterna
webdesign w247.be