Ellen Voorspoels

Yoga Teacher

Ellen Voorspoels

Contactgevens

Mijn verhaal

In mijn zoektocht naar een meer gebalanceerd leven kwam yoga op mijn pad, in eerste instantie als asthanga. Sindsdien heb ik verschillende stijlen yoga beoefend zoals vinyasa, hatha, hatha flow, hatha wall, Iyengar, aerial, yin en restoratieve yoga.

Mijn yogamat werd mijn rustpunt, de plek om terug met mezelf en mijn innerlijke ik in contact te komen. Omdat yoga zoveel meer omvat dan enkel de bewegingen ben ik me gaan verdiepen en uiteindelijk leidde dat tot een teacher training.
Tijdens de opleiding raakte ik zo geinspireerd dat ik zin kreeg er iets meer met te doen en yoga een groter deel van mijn leven te laten worden, zo ben ik in het lesgeven gerold.

Het gevoel van geluk en rust dat ik voor mezelf terugvind in yoga wil ik graag delen met anderen.

Niet alleen loslaten, maar ook je lichaam en geest beter leren kennen en beheersen. Durven jezelf uit te dagen maar het ook allemaal leren relativeren, dat wil ik meegeven.

Ik ben ervan overtuigd dat yoga in al zijn vormen een prima hulpmiddel is om je veilig door deze hektische en veeleisende wereld te loodsen.Yoga opleidingen

  • 200-hr yoga teacher training – Brett Larkin en Lesley Fightmaster, Californië
  • Restoratieve yoga teacher training – Monica Munzinger, Antwerpen
  • Diverse cursussen, retreats en workshops op het gebied van yoga, gezonde houding en voeding, stress management, coaching en mindfulness

Mijn aanbod

Klanten getuigen

"Leuk dat jullie je jaarlijkse internationale yoga dag doen, ik heb de laatste jaren telkens meegedaan en vind het een super initiatief! Blijf zo voortdoen.
Groetjes!
Klant: Emmy de Kouter, Temse
"Super fijne lessen! Ook fijn dat je sinds kort van alle lessen gebruik kan maken met een beurtenkaart.
Klant: Caro

Volg ons op Facebook

Yoga Op Maat

  • Casinostraat 15 
    9100 Sint-Niklaas
  • 0496-864886
Alterna
webdesign w247.be