Manon Koster

Yogadocent

Manon Koster

Contactgevens

Mijn verhaal

Ruim 15 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga: ik was direct verkocht. Yoga werd mijn passie en ik probeerde veel verschillende richtingen uit. Van yin yoga tot intensieve yogavormen, zoals bikram yoga.

De beslissing om een opleiding tot yogadocent te volgen, kwam 2 jaar geleden. Een jaar daarvoor was ik aangereden en mijn herstel verliep moeizaam. Naast de behandelingen begon ik iedere dag yoga te doen en zocht ik oefeningen die hielpen bij mijn herstel. Ik volgde o.a. workshops van Sadhguru: een van India's meeste bekende yogi's en spirituele leiders. Onder de indruk van de positieve effecten die yoga op mijn gezondheid had, begon ik met een opleiding tot hatha yogadocent. In eerste instantie om meer technieken voor mijn herstel te leren, maar gaandeweg kreeg ik steeds meer interesse en plezier in het lesgeven zelf.Yoga is voor mij altijd nog een rustgevend momentje op de mat, maar ook veel meer dan dat. Tijdens mijn lessen komt de therapeutische kant van yoga zeker aan bod, maar het is vooral ook een moment van ontspannen, plezier hebben en af en toe een beetje uitgedaagd worden.

Naast yogadocent ben ik mama van Marnick, een vrolijke peuter, die inmiddels steeds vaker thuis meedoet met yoga. En ook de rest van de familie wordt steeds meer yoga-minded.

Mijn missie is om jou, dankzij yoga, met minder stress en meer plezier door het leven te laten gaan.

Mijn yoga opleidingen

  • Hatha yoga
  • Verdiepingsopleiding hatha yoga
  • gecertificeerd docente voor Slim & shape yoga (een dynamische vorm van yoga gericht op ontstressen en afvallen)
  • Diverse workshops en cursussen op het gebied van yoga, gezonde voeding, stress, mindfulness en positieve mindset
  • Aanvullende Vinyasa en Yin verdiepingen


Mijn aanbod