Mirte van Haver

Yoga Teacher

Mirte van Haver

Contactgevens

Mijn verhaal

Yoga voor mij is veel meer dan op een matje mijn lichaam in allerlei bochten wringen. Het is een blijvende zoektocht en een manier van leven. Yoga is een reis naar binnen. Aanvaarden van wie ik ben met al mijn beperkingen en eigenschappen. Yoga is tijd en ruimte voor mezelf in deze snel-draaiende wereld. Leren houdt nooit op en dat reflecteert niet alleen in mijn eigen yogapraktijk maar ook in mijn dagelijks leven.

Ik geef voeten-op-de-grond yoga met ruimte voor spontaniteit en eigenheid van iedere deelnemer, zonder verwachtingen en vooroordelen.
We focussen geregeld op de lichaamshouding en maken ruimte om te ervaren, leren en accepteren dit aan de hand van asana's, pranayama en meditatie. Mijn specialisaties zijn: Yin Yoga, Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Anusara Yoga en ik geef hier ook de reeks Start to yoga

Yoga~Opleidingen

  • Yoga-academie Aalst
  • Yoga 200h Teacher Training met oa Joachim Meire en Mounira Bazzi
  • 200h Zwangerschapsyoga Docentencursus- Lut Van Melle (In opleiding)
  • Verschillende workshops & lessen

Mijn aanbod

Klanten getuigen

"Super fijne lessen! Ook fijn dat je sinds kort van alle lessen gebruik kan maken met een beurtenkaart.
Klant: Caro
"Ik heb al op heel wat plaatsen yoga gedaan maar bij jullie yogacentrum kom ik echt thuis. De persoonlijke benadering spreekt me heel erg aan. Ik voel me hier welkom en behandeld als mens.
Thanks!
Klant: Elsa de Bruijn

Volg ons op Facebook

Yoga Op Maat

  • Casinostraat 15 
    9100 Sint-Niklaas
  • 03-776.02.20
Alterna
webdesign w247.be