Getuigenissen

Lees hier enkele van de ervaringen van onze klanten: Wil jij je eigen ervaring delen? dan kan je dat doen via Facebook: https://www.facebook.com/Yoga Op Maat.gezondheid/ of door een mailtje te sturen naar daphne@gezondopmaat.be 

 • „Ik had al veel van yoga gehoord, maar had hier nog geen enkele ervaring mee. Tot ik me inschreef voor de Start to Yoga lessenreeks. Er ging een wereld voor me open. Ik ben daarna eerst begonnen met Hatha lessen en na 6 maanden ben ik een stapje hoger gegaan naar de Vinyasa yoga. Ik voel me zoveel beter in mijn lichaam. Bedankt Daphne voor dit aangename yogacentrum in Sint-Niklaas." Anne de wilde, Sint-Niklaas
 • „Super fijne lessen! Ook fijn dat je sinds kort van alle lessen gebruik kan maken met een beurtenkaart.
  "
  Caro
 • „Voordat ik met yoga startte voelde ik me futloos en had ik eigenlijk continue ergens last van, spieren gewrichten enzovoort. Nu ik ruim 4 maanden wekelijks meedoe met de Yin Yoga op woensdag ochtend voel ik me een ander mens. Mijn wekelijkse ontspanningsmomentje is het lichtpuntje van de week!
  Bedankt!
  "
  Danielle de Grauwe, Sint-Niklaas
 • „"Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschil geeft van 16 kilo. Anderhalf jaar geleden ging ik voor het eerst naar Marc voor informatie over een virtuele maagband. Na een kundige uitleg heb ik de stap gezet en ben ik voor enkele sessies naar hem terug geweest. Ondertussen kan ik trots melden dat ik al ruim een jaar op mijn streefgewicht sta en dat het mij verbazend weinig moeite kost om mijn goede eetgewoonten te behouden. Ik heb dus nog geen moment spijt gehad dat ik deze methode geprobeerd heb en ben heel tevreden over de professionele aanpak en begeleiding van Marc. Van harte dank je wel!
  Sheila"
  "
  Eindelijk mijn ideale gewicht
 • „Ik heb al op heel wat plaatsen yoga gedaan maar bij jullie yogacentrum kom ik echt thuis. De persoonlijke benadering spreekt me heel erg aan. Ik voel me hier welkom en behandeld als mens.
  Thanks!
  "
  Elsa de Bruijn
 • „Leuk dat jullie je jaarlijkse internationale yoga dag doen, ik heb de laatste jaren telkens meegedaan en vind het een super initiatief! Blijf zo voortdoen.
  Groetjes!
  "
  Emmy de Kouter, Temse
 • „De beste yogalessen, de beste docenten van Sint-Niklaas en omstreken. Persoonlijke aandacht, ontspannen sfeer, tijd om een theetje te drinken.

  "
  Ina Breuckelaer
 • " Zwevende wervels