Hatha Yoga

Hatha Yoga

Maandag 19.00 uur
Dinsdag 19.00 uur
Donderdag 19.00 uur

Instappen is altijd mogelijk!

Schrijf je hier in!

Hatha yoga is de basis van alle yoga vormen. Hatha yoga is perfect voor mensen die op zoek zijn naar meer ontspanning en deugdoende lichamelijke beweging. Ideaal voor beginners maar ook zeker voor gevorderden.


Wat is Hatha yoga?

Wanneer men spreekt over yoga is het vaak Hatha yoga waar naar gerefereerd wordt. Deze yoga vorm is opgebouwd uit verschillende Hatha yoga oefeningen en hebben een groot effect op de beheersing van lichaam en geest.
Is dit ook Yoga voor beginners? Jazeker, Hatha yoga is voor iedereen, mensen met ervaring of juist zonder, voor zakenmensen of thuisblijvers, voor tieners, volwassenen en ouderen. Toch is het ook een zeer fysieke yoga vorm die voornamelijk bestaat uit typische Hatha yoga oefeningen, lichaamshoudingen (asana’s) en ook ademhalingstechnieken (pranayama). Tijdens de les speelt er rustgevende yoga muziek & aan het eind van de yoga sessies eindigen we altijd met een korte meditatie.

Vraag een proefles aan

Hatha Yoga tegen stress en spanning?

Hatha yoga is een zeer populair middel geworden om te onthaasten of om stress te kunnen verminderen. Na wetenschappelijk onderzoek is ook gebleken dat yoga een zeer gunstig effect heeft op ons zenuwstelsel, klieren, organen, hartslag, spieren en natuurlijk bevordert het zo ook een soepeler lichaam. Kortom, een zeer goede ondersteuning voor een goede en natuurlijke gezondheid.

Alle voordelen van Hatha Yoga op een rijtje

  • De yogahoudingen worden statisch uitgevoerd.
  • Een optimale beheersing van geest en lichaam.
  • Een zachte aanpak, ieder op zijn/haar eigen tempo.
  • Geschikt voor alle leeftijden.
  • Geschikt voor beginners & gevorderden.

 

Praktische info over Hatha Yoga

Instappen kan op elk gewenst moment zolang er plaatsen vrij zijn.  
Voor alle leeftijden. geen ervaring vereist

 

Ben je op zoek naar Yoga voor beginners of Hatha yoga lessen regio Waasland, Sint-Niklaas? Kom dan zeker eens een les proberen in ons centrum te Sint-Niklaas. Lessen worden gegeven in kleine groepen voor meer aandacht en meer effect!

Beschikbare docenten

Klanten getuigen

" ...„Klant: Zwevende wervels
"Voordat ik met yoga startte voelde ik me futloos en had ik eigenlijk continue ergens last van, spieren gewrichten enzovoort. Nu ik ruim 4 maanden wekelijks meedoe met de Yin Yoga op woensdag ochtend voel ik me een ander mens. Mijn wekelijkse ontspanningsm ...„Klant: Danielle de Grauwe, Sint-Niklaas

Volg ons op Facebook

Yoga Op Maat

  • Casinostraat 15 
    9100 Sint-Niklaas
  • 03-776.02.20
Alterna
webdesign w247.be