Kinderyoga

Kinderyoga

Kinderyoga, Yoga voor gelukkige kinderen

Kinderyoga is een combinatie van yoga en spel waarin plezier voorop staat. Iedere les volgt een bepaald thema. Kinderyoga geeft de kinderen kracht, balans en is goed voor het verbeteren van de lichaamshouding. Bij kinderyoga worden kinderen zich bewuster van zichzelf, hun lichaam, emoties en omgeving. Het is belangrijk dat ze vertrouwen in zichzelf hebben.

Waarom kinderyoga?

Kinderyoga brengt jouw kind innerlijke rust, zelfvertrouwen en het zelfbewustzijn wordt vergroot. De kinderen leren om naar binnen te gaan, zich te ontspannen, zich te concentreren en aanwezig te zijn zonder zich te verliezen in de prikkels om hen heen.

In een kinder yogales worden yoga- en ademhalingsoefeningen gecombineerd met spel, beweging en ontspanning, met massage & aanraking, met ritme & zingen. In een veilige, ongedwongen sfeer gaan we spelenderwijs samen op avontuur, waarbij de yogahoudingen zorgen voor het opladen en afvoeren van overtollige energie. Zo ontstaat er een mooie balans tussen spanning en ontspanning! 


Onze samenleving kent veel stress en een veelvoud aan prikkels. Yoga ontlaadt nerveuze energie die veroorzaakt wordt door te veel prikkels. Het versterkt een gezonde ademhaling en laat hierdoor de vitaliteit bij jouw kind toenemen.

Tarieven & praktische info kinder yoga

Vanaf 15 september is er opnieuw tweewekelijks op zaterdagmorgen kinderyoga in sint-Niklaas van 10-11u voor kids van 2,5-6 jaar

Eerste sessie tot aan de kerstvakantie =90€ 

Wie voor 26/8 boekt = 70€!!!

 

Ben je op zoek naar Kinder yoga lessen regio Waasland, Sint-Niklaas? Kom dan zeker eens een les proberen in ons centrum te Sint-Niklaas. Lessen worden gegeven in kleine groepen voor meer aandacht en meer effect!


Beschikbare docenten

Klanten getuigen

" ...„Klant: Zwevende wervels
"Ik heb al op heel wat plaatsen yoga gedaan maar bij jullie yogacentrum kom ik echt thuis. De persoonlijke benadering spreekt me heel erg aan. Ik voel me hier welkom en behandeld als mens.
Thanks!
Klant: Elsa de Bruijn

Volg ons op Facebook

Yoga Op Maat

  • Casinostraat 15 
    9100 Sint-Niklaas
  • 03-776.02.20
Alterna
webdesign w247.be