Start to Yoga

Start to Yoga
Wil jij starten met Yoga, yoga ontdekken? Nog nooit yoga gedaan en bang om "voor schut te staan" in de les? Of heb je zin in een nieuwe uitdaging? Dan is start to yoga iets voor jou! Dit is de yoga cursus voor beginners!Start to yoga - Level 1

De start to yoga - level 1 Heeft als doel om jou op een rustige aangename manier kennis te laten maken verschillende yoga vormen. De lesjes worden rustig opgebouwd. Zo begin je echt bij de basisbeginselen van yoga te leren, de basis houdingen, de namen van de houdingen, daarna groei je verder in het leren van de verschillende yoga vormen. Er is altijd tijd en ruimte om vragen te stellen aan de docent. Heb je ergens lichamelijk last van? Vertel dit dan zeker aan de docent, zo kan ze hier rekening mee houden. 

Start Data van Start to Yoga - Level 1 | 2019 - 2020

 • Reeks 8 weken op Woensdag 18.15 uur. Startdatum 15 mei
 • Reeks 8 weken op woensdag 18.15 uur. Startdatum 18 september
 • Reeks 8 weken op donderdag 18.00 uur. Startdatum 19 September
 • Reeks 8 weken op woensdag 18.15 uur. startdatum 15 januari
 • Reeks 8 weken op Donderdag 18.00 uur. Startdatum 16 Januari

Schrijf je hier in voor START TO YOGA 
Start to yoga = yoga voor beginners

Deze 8 yoga lessen worden op een leuke en speelse manier gegeven. Je hoeft echt niks van yoga te kennen om mee te doen. Het is dus als het ware Yoga voor dummies. Omdat er zo veel soorten yoga zijn en het aanbod yogalessen is ons centrum heel wat yoga varianten bevat, leek het ons nodig om de mensen te helpen met het zetten van de eerste stap om yoga te ontdekken. Weet jij niks van yoga? Beginners starten bij Yoga op Maat!

Het hele jaar door starten we met nieuwe reeksen Start to yoga. Waarom je zou moeten deelnemen?  Het is yoga voor beginners, je leert dat yoga meer is dan mediteren en ademen. Je leert je lichaam opnieuw kennen en ontdekt al je spieren. Elke les maak je kennis met een andere vorm van yoga. Elke les is uniek. Elke les is een nieuwe uitdaging. Je krijgt een uitgebreide introductie met uitleg over alle voordelen van yoga.

Tarieven & praktische info over Start to Yoga lessenreeks

 • Reeks 8 weken op Woensdag 18.15 uur. Startdatum 15 mei
 • Reeks 8 weken op woensdag 18.15 uur. Startdatum 18 september
 • Reeks 8 weken op donderdag 18.00 uur. Startdatum 19 September
 • Reeks 8 weken op woensdag 18.15 uur. startdatum 15 januari
 • Reeks 8 weken op Donderdag 18.00 uur. Startdatum 16 Januari

 

Welke yoga vormen ontdek je?

Deze Yoga reeks wordt gegeven onder leiding van Professionele yoga docenten. Elke les wordt er een andere yoga vorm ontdekt. Hatha yoga, ochtendyoga, Zonnegroet, Vinyasa yoga, Slim & Shape yoga, Flow yoga en Yin Yoga. Na de reeks van 8 lessen weet je alle basis yoga houdingen en hebt je kunnen voelen welke yoga jou het meest aanspreekt. Wil je verdergaan met yoga? Dan kies je de yoga vorm die voor jou het leukste was en kan je die hier blijven beoefenen in de andere groepslessen. Je kan hierna ook direct doorstromen naar een andere yoga les omdat je al de nodige basis ervaring hebt!

Tarief

Je betaalt ineens voor een hele reeks via overschrijving vooraf.
Prijs:   100 Euro / reeks

Betalingsinfo:

Daphne Langedijk – IBAN : BE67 1096 6747 1587
Onder vermelding van uw naam, start to yoga en startdatum
Zodra de betaling binnen is, is de inschrijving definitief.

Nu inschrijven voor de Start to Yoga

Beschikbare docenten

Klanten getuigen

"Leuk dat jullie je jaarlijkse internationale yoga dag doen, ik heb de laatste jaren telkens meegedaan en vind het een super initiatief! Blijf zo voortdoen.
Groetjes!
Klant: Emmy de Kouter, Temse
"Super fijne lessen! Ook fijn dat je sinds kort van alle lessen gebruik kan maken met een beurtenkaart.
Klant: Caro

Volg ons op Facebook

Yoga Op Maat

 • Casinostraat 15 
  9100 Sint-Niklaas
 • 0496-864886
Alterna
webdesign w247.be