Yin Yang Yoga

Yin Yang Yoga
Yin Yang yoga: een leuke mix tussen vinyasa yoga en Yin Yoga. Voor mensen die op zoek zijn naar een intensieve yoga maar toch ook behoefte hebben aan ontspanning. Bij deze heerlijke combi les kan het allemaal!
                      
Nu inschrijven


Wat is Yin Yang Yoga?

De Yin Yang yogalessen beginnen steeds met een vinyasa flow en krachtige houdingen. Dit geeft ons lichaam de kans om vastgelopen stress te ontladen en onze innerlijke kracht op te bouwen. Dit wordt opgevolgd met passieve yin houdingen die we enkele minute aanhouden. Hierdoor kan ons zenuwstelsel volledig tot rust komen. Door deze houdingen laten we los van spanningen in de spieren, bindweefsels en fascia. We brengen onze aandacht naar binnen en komen dieper in contact met onszelf. De lessen eindigen steeds met een geleide relaxatie.

De les geeft je de perfecte balans van de voordelen van dynamische yoga en yin yoga. Toegankelijk voor alle niveaus, ook beginners.”

De voordelen van Yin Yang Yoga 

 “Deze les is een perfecte integratie van yin en yang vormen van yoga. Yin yoga gaat over loslaten, ontspannen en diep stretchen.

  • Yin houdingen zijn kalmerend voor het zenuwstelsel, ze zijn bevorderend voor het herstel van burn-out, het loslaten spanningen, werken diep in op het fascia weefsel dat alles in ons lichaam verbind.
  • Yang vormen van yoga zijn dynamisch en krachtopbouwend. Ze gaan stress tegen, maken ons lichaam en geest krachtiger, bevorderen gewichtsverlies en houden ons hart en cardiovasculair stelsel in optimale gezondheid.

 

Praktische info over Yin Yang Yoga

Instappen kan op elk gewenst moment zolang er plaatsen vrij zijn. Geen ervaring vereist!

Ben je op zoek naar Yoga voor meer balans voor alle leeftijden? Kies voor de Yin Yang yoga lessen in Sint-Niklaas?Lessen worden gegeven in kleine groepen voor meer aandacht en meer effect!

Beschikbare docenten

Klanten getuigen

"Leuk dat jullie je jaarlijkse internationale yoga dag doen, ik heb de laatste jaren telkens meegedaan en vind het een super initiatief! Blijf zo voortdoen.
Groetjes!
Klant: Emmy de Kouter, Temse
"Super fijne lessen! Ook fijn dat je sinds kort van alle lessen gebruik kan maken met een beurtenkaart.
Klant: Caro

Volg ons op Facebook

Yoga Op Maat

  • Casinostraat 15 
    9100 Sint-Niklaas
  • 0496-864886

BE678617344

Alterna
webdesign w247.be