Yoga-pilates

Yoga-pilates
Donderdag 20.15 uur

Instappen is altijd mogelijk!

Schrijf je hier in!

Met de Yogalates / pilates-yoga train je voornamelijk buik en bilspieren. Door de yoga input vind je ook de nodige ontspanning.

Wat is yogalates?


In deze rustige les brengen we het beste van twee werelden samen: yoga en pilates. We werken met rustige yoga houdingen om enerzijds de gewrichten soepel te houden en anderzijds de spieren te stretchen. Deze worden afgewisseld met verstevigende pilates oefeningen voor een gezond en gestroomlijnd lichaam. We doen oefeningen voor billen, buik, core en armen terwijl we de ademhaling en innerlijke rust van yoga behouden. Deze les geeft je een zachte en mindful work-out die je dichter bij jezelf brengt. Deze les helpt je met loslaten en tegelijkertijd je kracht te vinden - zowel lichamelijk als emotioneel. We eindigen de les steeds met een korte meditatie en relaxatie.

Vraag een proefles aan

De voordelen van Yoga Pilates

 • Een rustige les om bij jezelf te komen
 • Een zachte aanpak, ieder op zijn/haar tempo
 • Goed voor mensen die houdingen niet lang kunnen aanhouden (bijv. artritis)
 • Geschikt voor beginners en gevorderden
 • Werk aan je spieren door pilates oefeningen
 • Werk aan je ontspanning via de yoga mindset
 • Geschikt voor alle leeftijden

Praktische info over Yogalates

Instappen kan op elk gewenst moment zolang er plaatsen vrij zijn. Geen ervaring vereist!

 

Ben je op zoek naar pilates yoga lessen regio Waasland, Sint-Niklaas? Kom dan zeker eens een les proberen in ons centrum te Sint-Niklaas. Lessen worden gegeven in kleine groepen voor meer aandacht en meer effect!

Beschikbare docenten

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
"Ik heb al op heel wat plaatsen yoga gedaan maar bij jullie yogacentrum kom ik echt thuis. De persoonlijke benadering spreekt me heel erg aan. Ik voel me hier welkom en behandeld als mens.
Thanks!
Klant: Elsa de Bruijn

Volg ons op Facebook

Yoga Op Maat

 • Casinostraat 15 
  9100 Sint-Niklaas
 • 03-776.02.20
Alterna
webdesign w247.be