1 op 1 yoga

Wil je graag yoga beoefenen maar heb je geen behoefte aan groepslessen of is dit niet haalbaar? Wil je echt 1 op 1 Yoga, voor 100% persoonlijke aandacht, meer diepgang en een intensere beleving? Yoga privélessen zijn 100% op maat van jouw behoefte.

Meer info over privé yoga les

Privélessen yoga; 1 op 1

Soms vindt je het niet aangenaam om in een groep onbekende mensen jouw plaatsje te vinden. Dan zijn 1 op 1 yogalessen wat jij nodig hebt. Het effect van de yoga oefeningen zal veel intenser zijn en de 100% aandacht doet je goed. Wanneer je kiest om in privévorm yoga te volgen is het belangrijk dat wij precies weten wat uw wensen zijn. Heb je een specifieke klacht of probleem waarvoor je yoga wilt gebruiken, wil je yoga volgen ter ontspanning of als onderdeel van een genezingsproces? De yoga privé les wordt volledig naar jouw wensen aangepast, met de docent die jou het meeste aanspreekt.

Wil je naast yoga leren ook werken aan je gezondheid, met voeding? Kies dan voor YogaTherapie

Welke yoga stijl kan privé

In principe kan elke yoga stijl in privé vorm gegeven worden. Hatha yoga, Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Kinderyoga, Zwangerschapsyoga, Meditatie, Qigong. Bekijk hier het overzicht van alle mogelijke lessen

Het is een beetje afhankelijk welke yoga docent je zou kiezen en welke stijl je kiest, wat er mogelijk is. Ben je specifiek op zoek naar een bepaalde yogastijl, dan krijg je je beste yoga docent in die stijl toegewezen van ons!

Praktische info & Tarieven:

  • Een les duurt 60 á 75 minuten.
  • De lessen zijn 100% op maat
  • 100% aandacht van jouw favoriete docent.


Om te starten met privélessen moet u eerst een aanvraag doen. Hierna kan gekeken worden wat het beste is voor jou.

  • 1 op 1 les in ons centrum 60 Euro
  • 1 op 1 les op locatie 65 Euro


Vraag nu een privéles aan
Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
"Leuk dat jullie je jaarlijkse internationale yoga dag doen, ik heb de laatste jaren telkens meegedaan en vind het een super initiatief! Blijf zo voortdoen.
Groetjes!
Klant: Emmy de Kouter, Temse

Volg ons op Facebook

Yoga Op Maat

  • Casinostraat 15 
    9100 Sint-Niklaas
  • 0496-864886
Alterna
webdesign w247.be