Yoga dag 2017

Geschreven op 13/06/2017 in in de media
Yoga dag 2017

Yoga op maat in de Wase buitenlucht

Geen oververhitte zaal volgepakt met yoga deelnemers tijdens deze zomer bij Yoga op maat. Bij droog weer worden tijdens de zomermaanden elke avond van de week lessen gegeven in open lucht, te midden van de rustgevende tuin.

Unieke yoga midden in de stad

De courantste yoga vormen die normaal doorgaan in onze yogazaal worden nu in onze stadstuin gegeven, zegt Daphne Langedijk, oprichter van “Yoga op maat”. Het is reeds vele dagen zwoel geweest en op de aangename droge zonnige avonden kunnen de deelnemers genieten van deze unieke combinatie tussen geest, lichaam en natuur. Ik zat er al even aan te denken en het werd onmiddellijk enthousiast onthaald door onze vaste klanten, zegt Daphne.

Internationale yoga dag Sint-Niklaas

Ook de Internationale yoga dag van Sint-Niklaas, georganiseerd door Yoga op maat, vindt voor de derde maal plaats te midden de natuur in het prachtige Casino Park. Zondag 25 juni tussen 9 tot 14 u. kunnen jong en oud gratis kennismaken met Yoga en de voordelen van het beoefenen. Door kennismakingslessen aan te bieden verlagen we de drempel en kan iedereen eens uittesten indien het iets voor hem of haar kan zijn, besluit Daphne Langedijk. Na jaarlijkse gewoonte werken we samen met Cremerie Foubert uit Sint-Niklaas welke de jongste deelnemers een gratis ijsje aanbiedt en helpt Theespecialist Van Poeck bij het lessen van de dorst met huisbereide Iced Tea.

Het volledige programma van de Internationale yoga dag is te vinden op de website van Yoga op maat. De deelname is volledig gratis.