Yoga lifestyle begeleiding

Geschreven op 1/06/2018 in yoga lifestyle
Yoga lifestyle begeleiding

Ik denk dat iedereen die yoga overweegt of met een bepaalde regelmaat wel opkijkt naar de docent. Vaak is de docent een echte yoga fanaat met het ideale yoga lichaam. Wil jij dat ook?

Yoga lifestyle
Yoga heeft vele goede effecten, dat hebben jullie al kunnen ondervinden als je yoga gedaan hebt, en sommige mensen moeten het nog ontdekken.
De eerste stap om te beginnen met jouw yogalifestyle is natuurlijk beginnen met yoga te beoefenen.
Maar is dit wel voldoende? 1 keer per week naar de yogales komen?

Lifestyle betekent dagelijks
Om een echte yoga lifestyle op te bouwen is het natuurlijk aan te raden om net zoals de docente dit doet dagelijks yoga toe te passen in je dagroutine. Begin bijvoorbeeld je dag met een zonnegroet, of eindig je dag met een korte meditatie.

Voeding voor een yoga lifestyle?
Ook voeding speelt een grote rol bij een gezonde lifestyle. wat eet de yogadocent om er zo slank uit te zien? hoe doet ze dat toch om zo lenig te zijn. Gezonde en evenwichtige voeding en voedingspatroon spelen een zeer grote rol in hoe gezond jouw lichaam is.

Yoga lifestyle begeleiding iets voor jou?
Omdat er steeds meer mensen zijn die hier naar vragen introduceren wij binnenkort een nieuw aanbod rond yoga lifestyle advies. De docenten kunnen je naast de gewone lessen een volledige begeleiding aanbieden qua leefstijl, dagroutine, oefeningen, voeding en meer.