Yoga; Massage van binnenuit

Geschreven op 20/06/2017 in yoga lifestyle
Yoga; Massage van binnenuit

Heb jij regelmatig behoefte aan een massage of lichaamsbehandeling, gaan je spieren snel vastzitten, last van je gewrichten en noem maar op? Dan is het misschien tijd om zelf te leren je eigen lichaam te masseren!

Yoga; massage van binnen uit

Yoga heeft veel van dezelfde voordelen die massage geeft; Ontspanning, betere bloedcirculatie, versoepeling van stijve spieren, soepele gewrichten, ontgifting, vermindering stress, verbetering van de ademhaling en hartritme en zoveel meer!
De oefeningen die je doet tijdens de yoga kan je in feite zien als een soort zelfmassage, massage van binnen uit! Wie regelmatig yoga doet zal merken dat er steeds minder behoefte en nood is aan afspraken bij de kinesist, osteopaat of massagetherapeut. 

Yoga ipv massage

Natuurlijk heeft dit zijn voordelen nu je geleerd hebt om jezelf te "masseren". Maar het zou dan ook weer niet ok zijn om nooit meer een behandeling te ondergaan. we raden je toch aan om met een bepaalde regelmaat een massage of lichaamsbehandeling te ondergaan. Het gaat er in dit geval meer om dat je niet alles alleen moet doen en zeker af en toe nood hebt aan iemand die spanning, stress en pijn van jou weg neemt zodat je zelf even helemaal kan ontspannen.

Yoga massage, bestaat dat?

Bij yoga op maat is het sinds kort ook mogelijk om yoga massage te ondergaan. Deze unieke massage methode is zeer diepgaand en therapeutisch. Deniz heeft deze massagemethode mogen aanleren in Thailand. Neem contact op met Deniz Aydoslu via yoga@gezondopmaat.be en onderga zelf deze unieke behandeling!