Workshop Chakra Yoga

Workshop Chakra Yoga

De energetische geheimen van Yoga: een reis door de Chakras

In deze workshop verkennen we de energetische en psychische effecten van hatha yoga asanas. Volgens de esoterische traditie van yoga hebben verschillende asanas verschillende energetische effecten. De houdingen activeren specifieke energetische golflengten waardoor ze verschillende eigenschappen in ons versterken.

Chakra Yoga is een rustige en meditatieve vorm van yoga waarin de houdingen enkele minuten worden aangehouden om de fysieke, energetische, emotionele en spirituele effecten van de verschillende houdingen te ontdekken. 

Wanneer we de energetische effecten van yoga leren waarnemen, kunnen we onszelf op een diepere en intiemere manier leren kennen. Je leert om je eigen energetische blokkades op te sporen en hoe je de verschillende energieën kunt losmaken en vrij laten stromen. Boven alles reikt chakra yoga je waardevolle technieken aan om gezonder en gelukkiger te zijn en om je bewustzijn te verruimen.

Voor wie is deze workshop

Voor iedereen die meer diepgang wilt hebben uit yoga en meer wilt bijleren, een gezellig samenzijn met gelijkgestemden. Maar ook de yogadocent die graag verder studeert en meer wilt bijleren kan hier aan meedoen. 

De workshop is toegankelijk voor alle leeftijden.

Praktische informatie

Duur: 3 uur
Prijs: 40 Euro voor Niet leden - 30 euro voor leden (betalen met je beurtenkaart is mogelijk)