Yoga bij Burn-out

Yoga bij Burn-out

In onze samenleving die gekenmerkt wordt door productiviteit, stress en ambitie, is burn-out een veelvoorkomend fenomeen. Vaak gaat er een lange lijdensweg aan vooraf: te veel werk, stress, emotionele druk, te weinig slaap of ongezonde leefgewoonten. We zijn ons niet bewust van de signalen die ons lichaam ons geeft om aan te geven dat het te veel wordt - of we negeren ze gewoon. Vroeger of later is ons lichaam zo uitgeput dat het opgeeft.

Herstellen van een burn-out vraagt tijd en self-care. We moeten onze energetische reserves aanvullen en een goede verstandhouding met ons lichaam opbouwen. In deze workshop benaderen we het thema burn-out vanuit een yogatherapeutisch perspectief. Je leert hoe je jouw verschillende energetische reserves weer kunt aanvullen door middel van yoga technieken en hoe je beter kan leren luisteren naar je lichaam en je grenzen.

Voor wie is deze workshop 

Als je te kampen hebt met een Burn-Out en hier zelf iets aan wilt doen is deze boeiende workshop zeker iets voor jou. Maar ook de yogadocent die graag verder studeert en meer wilt bijleren kan hier aan meedoen.
De workshop is toegankelijk voor alle leeftijden.

Praktische informatie

Datum 12 Januari (uur volgt)
Duur: 3 uur
Prijs: 50 Euro voor Niet leden - 45 euro voor leden (betalen met je beurtenkaart is mogelijk)
Minimum 7 deelnemers