Workshop | Yoga voor Body - Mind & Soul

Workshop | Yoga voor Body - Mind & Soul

“Voel je goed met yoga”

Ontdek hoe je de eeuwenoude wijsheden van Yoga & Ayurveda toepast om lichamelijk, mentaal en emotioneel beter in je vel te zitten.

Yoga staat erom bekend een positieve uitwerking te hebben op lichaam en geest. Tijdens deze workshop leer je meer over de gezondheidsvoordelen van yoga. Ook komen tips en inzichten uit de Ayurveda (de Indiase gezondheidsleer) aan bod, die je zelf kunt toepassen in het dagelijks leven. Natuurlijk is de workshop niet compleet zonder een ontspannen en deugddoende yogasessie.

Programma Body-Mind-Soul workshop:

We starten ontspannen met een kopje thee en een korte kennismaking. Daarna volgt een yogasessie die gericht is op ontspannen en contact maken met je lichaam.
Na een korte pauze behandelen we de gezondheidsvoordelen van yoga op ‘body, mind en emotion’.

Ook in de medische wereld is er veel aandacht voor de positieve effecten van yoga en er is inmiddels veel onderzoek waarbij deze effecten ook daadwerkelijk bewezen zijn. Je leert meer over de ayurveda, wat jouw “body-mind” type is en praktische leef- en voedingstips die bij jou passen. Natuurlijk houden we het niet alleen theoretisch!

Via diverse oefeningen en opdrachten krijg je voor jezelf helder wat jij specifiek kunt doen voor jouw eigen lichaam, geest en gevoelsleven. Voel je goed met yoga!

Einddoel: Je gaat naar huis met praktische tips en oefeningen die je zelf in het dagelijks leven kunt toepassen om beter in je vel te zitten.

Praktische info Body-Mind-Soul:

Prijs: € 65,- inclusief thee en een gezonde snack

Workshop data Body-Mind-Soul:

Zaterdag 19 oktober: van 13 tot 17 uur
Zondag 19 januari: van 13 uur tot 17.00 uur

De workshop gaat door vanaf 5 personen.

Docent
Manon Koster