Yogacentrum Sint-Niklaas | Yoga op Maat

Ben jij op zoek naar een leuk, gezellig en goed yogacentrum in Sint-Niklaas? Dan ben je bij Yoga op Maat op het juiste adres! Gelegen in het bruisende centrum van Sint-Niklaas vind je ons yoga centrum. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer op 300 meter van het trein en bus station. Parkeerplaatsen pal voor de deur. Maar aangezien je aan je lichaam, gezondheid en ontspanning wilt werken adviseren wij altijd om te voet of met de fiets te komen!

Professioneel yogacentrum in Sint-Niklaas

Wij werken met verschillende yogadocenten die elk hun specialiteit hebben. om de kwaliteit van de lessen hoog te houden werken we enkel in kleine groepen van maximaal 12 mensen. Zo kan de yogadocent begeleiding op maat bieden waar nodig. Als je bijvoorbeeld nog geen ervaring hebt met yoga kan het soms lastig zijn om sommige houdingen aan te leren, de docent komt naar je toe en corrigeert waar nodig.

Yogacentrum met groepslessen en privélessen


In ons yogacentrum in Sint-Niklaas bieden we verschillende opties. 1 daarvan zijn de groepslessen welke zoals eerder al gezegd met maximum 12 deelnemers zijn voor persoonlijke aandacht. Een andere optie is 1 op 1 yoga 100% privé. Wanneer je behoefte hebt aan echte persoonlijke begeleiding of een meer therapeutische benadering is dit de beste keuze voor jou. Een andere mogelijkheid is om onze docenten bij jou yoga op de werkvloer te laten geven op kantoor klachten, nek en schouder problemen, en zelfs stress en burn-out te vermijden...

Heb je nog twijfels of yoga iets is voor jou? dan kan je in ons yoga centrum in Sint-Niklaas altijd een proeflesje uit proberen.
Je kan ook altijd een mailtje sturen naar yoga@gezondopmaat.be of bellen naar 03-7760220 voor meer informatie

Klanten getuigen

"Ik heb al op heel wat plaatsen yoga gedaan maar bij jullie yogacentrum kom ik echt thuis. De persoonlijke benadering spreekt me heel erg aan. Ik voel me hier welkom en behandeld als mens.
Thanks!
Klant: Elsa de Bruijn
"De beste yogalessen, de beste docenten van Sint-Niklaas en omstreken. Persoonlijke aandacht, ontspannen sfeer, tijd om een theetje te drinken.

Klant: Ina Breuckelaer

Volg ons op Facebook

Yoga Op Maat

  • Casinostraat 15 
    9100 Sint-Niklaas
  • 0496-864886

BE678617344

Alterna
webdesign w247.be