Yogalessen in Sint-Niklaas

Yoga in Sint-Niklaas bij Yoga op Maat is enkel in kleine groep voor extra aandacht, persoonlijke begeleiding zodat u optimaal kan genieten van de positieve effecten van yoga.  Doe mee met de yogalessen van Yoga op Maat in Sint-Niklaas. Kies voor yoga voor beginners in yoga,ontspannende yoga of intensieve yoga. of zelfs yoga voor de kids. Door het stijgende succes van onze yogalessen, staan er steeds meer sessies op de agenda. Check daarom regelmatig ons yoga aanbod.

Bekijk het overzicht yogalessen

Wat is een yoga les?

Yoga is een hindoeïstische filosofie die je leert om je geest, gevoelens en lichaam te beheersen. Bij ons in het westen is yoga geëvolueerd naar een systeem van oefeningen, gebaseerd op de yogatechniek. In ieder geval zijn yogalessen erg geschikt als je meer rust wilt verwerven, je gezondheid wilt verbeteren en op een stressloze manier aan je conditie wilt sleutelen. Elke les yoga bij Yoga op Maat in Sint-Niklaas combineert ademhalingsoefeningen met stretching. Je werkt volgens een reeks asana’s of houdingen  en behoudt bij alle yogalessen en volkomen gevoel van ontspanning.

Voor wie zijn yogalessen geschikt?

  • Iedereen heeft baat bij yoga lessen. Voor jou kan een les yoga interessant zijn om:
  • je mentale en fysieke gezondheid te bevorderen
  • van lichamelijke blessures te herstellen
  • medische problemen op te lossen
  • in evenwicht te komen met jezelf en de wereld rond jou

Wie zoekt naar Yogalessen Sint-Niklaas, Yogalessen in Antwerpen of Yogales Temse en Hamme, bij ons vindt u een aangenaam aanbod yogalessen, gespecialiseerde yoga docenten en een persoonlijke aanpak onder 1 dak.

Ontdek ons yoga les aanbod hier


Klanten getuigen

"Ik had al veel van yoga gehoord, maar had hier nog geen enkele ervaring mee. Tot ik me inschreef voor de Start to Yoga lessenreeks. Er ging een wereld voor me open. Ik ben daarna eerst begonnen met Hatha lessen en na 6 maanden ben ik een stapje hoger gega ...„Klant: Anne de wilde, Sint-Niklaas
" ...„Klant: Zwevende wervels

Volg ons op Facebook

Yoga Op Maat

  • Casinostraat 15 
    9100 Sint-Niklaas
  • 0496-864886

BE678617344

Alterna
webdesign w247.be